Kære kunder.

 

 I denne periode hvor vi alle rådes til at blive så meget hjemme som muligt, har vi ændret vores forsendelser til at blive leveret på jeres hjemmeadresse. Vi sender vore pakker med GLS som tilbyder pakkemodtagere tre nye muligheder for at bekræfte/modtage leveringen af en pakke på jeres private adresse: 

 

Den første mulighed er en midlertidig fuldmagt, der kan hænges på døren, så omdeleren ser den. Den kan også skrives i hånden, hvis modtager ikke har en printer i nærheden. Omdeleren vil tage et billede af fuldmagten og placere pakken på det sted som I har skrevet på fuldmagten.

 

Den anden mulighed gør det muligt at kvittere på selve pakkelabelen på pakken med egen kuglepen. Omdeleren vil stille pakken, bevæge sig væk, hvorefter modtager kan kvittere og bevæge sig væk. Omdeleren vil til sidst tage et billede af kvitteringen på labelen.

 

Den tredje mulighed er modtagelse uden at modtager skal kvittere for pakken. Modtager vil blive bedt om at sige sit fulde navn i stedet for at skulle underskrive på scanner.

 

Husk!! Fri fragt ved køb fra kr. 300,00 og ved køb under kr. 300,00 er prisen stadig den samme som altid.

 

Med venlig hilsen,

Marokko Design