Marokkansk interiør og design

Marokkansk interiør og design kan tilføje et etnisk liv til danske stuer. Farverige puder, plaider og gulvpuder er et godt alternativ, som kan trække indretningen i en mere alsidig retning. Og har du samtidig interesse i den marokkanske/afrikanske kultur, så er du havnet det rigtige sted. Kig i vores shop for at få et overblik over bl.a. vores kaktussilke puder, plaider, marokkopuder m.m.

 

Plaider og puder

Alt vores marokkanske design har sit ophav i selveste medinaen i Marrakech. Netop her ligger en lille familievirksomhed, der forhandler plaider og puder i autentisk marokkansk design. Her sættes en ære i produkter af højeste kvalitet. Stedets plaider og marokkanske puder bliver nemlig håndvævede på en gammeldags væv i et materiale, som vi ikke har kunne finde af bedre kvalitet andre steder i Marrakech. Alt marokkansk interiør og design er altså nøje udvalgt fra autentiske og dygtige kunsthåndværkere i Marokko.

 

Marokkanske puder - kaktussilkepuder 

Vores puder af kaktussilke og bomuld er ligeledes håndvævede i Marokko. Kaktussilke (kaldet Sabra i Marokko) er en vegetabilsk silke høstet fra den bæredygtige agaveplante, som vokser i Sahara. Puderne er originalt marokkansk design, som ser fantastisk ud blandet med andre puder på sofaen.

 

 Marokkopuder og gulvpuder

Vores marokkopuder eller puffer som nogen kalder dem, har vi igennem de sidste 8 år fået leveret fra den samme mand i Marrakech. Marokkopuderne er lavet af det bedste gedeskind og syningerne er af højeste kvalitet. Ejeren som vi efterhånden kender ganske godt er berømt for sit håndværk og for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sælger to slags marokkanske gulvpuder. Puderne er enten syet af vintage kelimtæpper eller vintage berber uldtæpper. Puderne bruges ofte som dekorativt interiør og gode at slænge sig på.

 

 Ring og hør mere - Marokkansk interiør og design

Du er altid velkommen til at høre mere om vores produkter. Vi guider, så godt vi kan. Ellers kan du trygt bestille marokkansk design- og interiør her fra vores hjemmeside. Alle varer er af højeste kvalitet og er af originalt ophav.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

se interiøret her >>>