Berbertæppe - Marokko design

se tæpperne her >>>

Leder du efter et berbertæppe, hvor du er sikker på både originalitet, ophav og kvalitet? Her i shoppen fører vi et bredt udvalg af marokkanske berber tæpper, som kommer direkte fra Marokko. Særligt i moderne indretning har berbertæppet vundet indpas som et farverigt og smukt kunstværk, der skaber et andet liv i det ellers meget minimalistiske danske design. Et berbertæppe er en god modvægt til det rene og enkle skandinaviske look.

Berbertæppe  - historien bag

Hos Marokko Design kan du være sikker på, at du får den ægte vare, når du bestiller et berbertæppe. For en stor del af tæpperne er den unikke historie, som ligger bag hvert eneste færdigvævede berbertæppe. Højt oppe i Mellem Atlasbjergene i Marokko ligger områderne, hvor bondekvinderne fortæller deres helt personlige historie om livet på landet, moderskab og fødslen – alt sammen vævet som fortællinger i berbertæppernes mønstre.

 

 Marokkanske berber tæpper

Særligt Berber tæpperne er kendt for deres fantastiske abstrakte mønstre, som består af de unikke berbersymboler og grafiske billeder, hvori der ofte anvendes farverige designs. Oprindeligt blev tæpperne lavet til persoling brug i hjemmet, hvor de blev brugt som værn mod de barske vinde i bjergene. I dag betragtes berber tæpper som unikke kunsthåndværk og findes i gallerier over hele verden – såvel som i moderne hjem, hvor de tilføjer boligindretningen et spændende og unikt præg.

Bestil i dag hos Marokko Design

Kig nærmere på vores shop og se vores brede udvalg indenfor marokkanske tæpper- og design. Har du nogle spørgsmål i forhold til kvalitet eller stil? Et tæppe i ordentlig kvalitet er både en god og stor beslutning. Marokko Design rådgiver dig gerne f.eks. i forhold til både berbertæpperbeni ouarain tæpper og boucherouite tæpper, så du er sikker på at bestille det rigtige første gang. Ring til Marokko Design på 23 44 07 34 for at høre mere.

 

se tæpperne her >>>