Handelsbetingelser

Levering

Vi leverer i hele landet med enten GLS eller PostNord. Bestillingen vil blive afsendt samme eller næste hverdag alt efter bestillingstidspunktet og du kan forvente at modtage varen i løbet af 2 - 3 hverdage. Gratis levering i Danmark ved køb fra kr. 300.

Bor du i Storkøbenhavn tilbyder Marokko Design at komme forbi din adresse så du kan se tæppet i egne omgivelser. Venligst kontakt os for nærmere aftale.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages returret gældende fra dagen hvor du modtager varen. Skriv til Marokko Design og informer os om at du har fortrudt dit køb. Varen returneres for købers regning og skal leveres tilbage i samme stand som da du modtog den. Ved modtagelse returnerer vi det fulde beløb.

Reklamationsret

Marokko Design yder 2 års reklamationsret som omfatter fabrikations- og materialefejl som var til stedet på købstidspunktet. Reklamationsretten dækker ikke  skader og slitage som er påført varen efter købet. Kontakt Marokko Design så snart en eventuel fejl opdages.

Betaling

Køb af en vare på hjemmesiden kan ske med Visa, Mastercard & MobilPay eller ved almindelig bankoverførsel. Ved bestilling fremsender vi en ordrebekræftelse og har man valgt bankoverførsel vil vores bankkontonummer fremgå af det tilsendte. Afsendelse af varen sker umiddelbart efter modtagelse af betalingen.