Handelsbetingelser

Levering
Vi leverer i hele landet med enten GLS eller PostNord. Bestillingen vil blive afsendt samme dag som vi modtager betalingen og du kan forvente at modtage varen i løbet af 2 - 3 hverdage.

Bor du i Storkøbenhavn tilbyder Marokko Design at komme forbi din adresse så du kan se tæppet i egne omgivelser. Venligst kontakt os for nærmere aftale.

Fortrydelsesret
Vi tilbyder 14 dages returret gældende fra dagen hvor du modtager varen. Skriv til Marokko Design og informer os om at du har fortrudt dit køb. Varen returneres for købers regning og skal leveres tilbage i samme stand som da du modtog den. Ved modtagelse returnerer vi det fulde beløb.

Reklamationsret
Marokko Design yder 2 års reklamationsret som omfatter fabrikations- og materialefejl som var til stedet på købstidspunktet. Reklamationsretten dækker ikke  skader og slitage som er påført varen efter købet. Kontakt Marokko Design så snart en eventuel fejl opdages.

Betaling
Betaling sker ved almindelig bankoverførsel eller via MobilPay. Ved bestilling fremsender vi en faktura med information om vores bankkontonummer eller MobilPay nummer. Afsendelse af varen sker umiddelbart efter modtagelse af betalingen.